Hos SevenDay kan du låna pengar till vad du önskar. Jämför med olika längd på din låneperiod och se vad just du behöver betala i ränta. Hos SevenDay finans lån så finns det en lösning som garanterat passar dina villkor.

Låna från 10.000 med SevenDay Finans Lån

Sevenday finans lån har en Prisgaranti Prisgaranti innebär att om du blir erbjuden ett bättre pris och lånevillkor på en annan bank så utlovar SevenDay finans lån en så kallad prisgaranti som ger dig ett ännu bättre pris på ditt lån, allt för din trygghet när du väljer att låna pengar hos SevenDay.
Kunder hos SevenDay uppmanas alltid att låna med eftertänksamhet, men för att göra det enklare för kunderna så baseras kreditgivningen på en omfattande analys av SevenDay finans lån. Det ska vara tryggt och enkelt att låna pengar, vare sig det är till semestern, den senaste tekniken eller en husrenovering som du behöver låna pengar till.
Ad Image
  • Spara med hög ränta
  • Fria uttag
  • Du kan även binda ditt sparande för en tid

SevenDay

Med SevenDay Sparkonto får du både hög ränta och fria uttag. Du kan även binda ditt sparande för en tid.
AnsökAnsök
Kanske finns det en månad du behöver lite extra pengar? Då går det bra att ansöka om en betalningsfri månad, kontakta bara Kundcenter så får du hjälp att lägga upp en eller flera betalningsfria månader. SevenDay finans lån erbjuder också ett förmånligt Låneskydd som är en slags försäkring som gäller när du till exempel blir arbetslös eller sjukskriven, som då passar bra och kan ta hand om en del av månadsutgifterna.
Ansök redan idag - det finns möjlighet att låna från 10.000 till 300.000 kronor och du skräddarsyr själv hur mycket du vill låna, hur länge och vilken ränta du önskar. Allt för att passa dig och dina villkor och önskemål på bästa möjliga sätt. Oasvett vad du önskar att låna pengar till så behöver du inte någon säkerhet som till exempel att belåna ditt hus, SevenDay finans lån försäkrar sig alltid om att ge god service och värderar effektivitet och enkelhet för sina kunders räkning.