Många räntor på privatlån är avdragsgilla i deklarationen och 30% av skuldräntorna upp till 100.000 kronor är avdragsgilla. Något som du kan lägga till i ditt privatlån är ett Betalningsskydd.

Privatlån – en ekonomisk och praktisk lösning

När passar ett privatlån? Behöver du nya vitvaror, har hemmet fått en oanad utgift eller är det dags för ny bil? Tar något av barnen studenten eller vill du unna dig själv en välbehövd långsemester? Kanske har du många små lån och krediter som kan samlas till ett större lån? Detta kan spara dig tusenlappar varje månad. Se över vilket typ av privatlån som passar just din livsstil och ekonomi.
Det finns många olika privatlån på marknaden med olika typer av räntor och avbetalningstider så att du kan skräddarsy ditt eget privatlån. Många banker har också olika erbjudanden som till exempel räntefritt i ett år, inga aviavgifter eller andra förmåner för dig som lånar. Kanske lockar en ny investering som du själv inte har pengar till just nu, eller tidigarelägga ett köp som du planerat länge - det finns ett privatlån för varje syfte.
Långivare
Info
Val
Minimiålder
Aterbetalningstid
Lånebelopp
Erbjudandet

Freedom Finance

Enkelt att ansöka - snabbt besked. Lån upp till 350 000 kr utan säkerhet.
18 år
12 år
350.000,-

Thorn

Ny bärbar dator, semester eller något annat? Nu kan det inträffa.
20 år
60 mån
25.000,-

L’easy

Bestäm själv hur mycket du vill betala varje månad, beroende på avtalslängd och belopp
20 år
60 mån
25.000,-
Prova dig fram genom att öka och minska betalningstid eller belopp så hittar du garanterat ett lån som passar till ditt ändamål. Många banker erbjuder privatlån utan säkerhet och även för den som har en betalningsanmärkning eller liten inkomst, vissa gör heller ingen kreditupplysning. Hos de flesta bankerna kan du välja att ansöka enkelt och bekvämt online, eller ringa en handläggare.
Många räntor på privatlån är avdragsgilla i deklarationen och 30% av skuldräntorna upp till 100.000 kronor är avdragsgilla. Något som du kan lägga till i ditt privatlån är ett Betalningsskydd. Du betalar in en liten extra summa varje månad, så utifall du skulle bli långtidssjukskriven, ofrivillig arbetslöshet så går banken in och betalar in dina låneavgifter varje månad. Vid dödsfall löses oftast hela skulden.