En fast inkomst på ett minimum belopp brukar även krävas, så att banken vet att du kan betala tillbaka lånet. De flesta banken söker också lånetagare som inte har några betalningsanmärkningar, men det finns banker som även inriktar sig till människor med betalningsanmärkningar.

Låna utan säkerhet - dina bästa val

För den som vill låna utan säkerhet finns det många olika alternativ att välja på. Nästan alla banker ger ut olika lån som inte kräver någon säkerhet. Just därför kan det vara bra att jämföra de olika bankernas lån och erbjudanden, så att du hittar det lån som passar dig så bra som möjligt. Kanske letar du efter lägsta möjliga räntan eller den kortaste avbetalningstiden? Det finns garanterat ett lån som passar din livsstil, ekonomi och ändamålet du lånar till.
Vare sig det är till hemmet, nya bilen eller den efterlängtade långsemestern finns ett förmånligt lån för dig. Blanco- och privatlån : Ett lån mellan 5.000:- kronor upp till 10.000:- kronor kallas vanligtvis för privatlån eller Blancolån. Det är den mest klassiska formen av att låna utan säkerhet, och finns i en mängd olika utföranden. Det finns möjlighet för nästan alla som är mellan 18 och 75 år gamla.
Långivare
Info
Val
Minimiålder
Aterbetalningstid
Lånebelopp
Erbjudandet

Freedom Finance

Enkelt att ansöka - snabbt besked. Lån upp till 350 000 kr utan säkerhet.
18 år
12 år
350.000,-

Thorn

Ny bärbar dator, semester eller något annat? Nu kan det inträffa.
20 år
60 mån
25.000,-

L’easy

Bestäm själv hur mycket du vill betala varje månad, beroende på avtalslängd och belopp
20 år
60 mån
25.000,-
En fast inkomst på ett minimum belopp brukar även krävas, så att banken vet att du kan betala tillbaka lånet. De flesta banken söker också lånetagare som inte har några betalningsanmärkningar, men det finns banker som även inriktar sig till människor med betalningsanmärkningar. Mikro- och SMSlån : Det finns en uppsjö med olika mindre lån på marknaden, de kallas oftast för mikrolån, smslån eller minilån. De brukar vara lån från 500:- till 5.000:- kronor utan säkerhet och ibland även utan bevis på inkomst.
Oftast ansöker man om lånen via internet eller sin egen mobiltelefon och sms. Dessa typer av lån har blivit mycket populära eftersom det går snabbt och erbjuder vem som helst att låna utan säkerhet. Eftersom det är så kort återbetalningstid på lånen så ser räntan ofta väldigt hög ut, men detta beror just på den korta återbetalningstiden. Även den som har betalningsanmärkning kan ta dessa smålån, oftast görs ingen kreditupplysning och lånen är anonyma och enkla. Låna utan säkerhet redan idag, jämför online med olika banker för att hitta det lån som passar dig bäst.