Allt fler upptäcker möjligheterna med att ta snabba lån på internet utan att behöva uppvisa inkomst och räkna samman hushållets alla utgifter och inkomster. Det har länge funnits möjligheten att låna mellan 500:- kronor upp till 5.000:- kronor men många har saknat möjligheten att ta ett

Låna 10000 kronor

Vad krävs för att låna 10000 kronor? Förr har det varit komplicerat att ta ett lån på 10000 kronor, på gränsen till omöjligt. Idag ser det annorlunda ut, att få ett lån på 10000 är inte svårt längre. Precis så enkelt som det är att låna en tusenlapp med ett smslån är det nu att låna 10000 och oftast finns det bara ett krav – att du är folkbokförd i Sverige.
När du väljer SMSlån så krävs det också att du har ett telefonnummer som är registrerat i ditt namn. En del företag tar även emot kunder som tjänar som lägst 5000 kronor om året, medan en del kräver en högre årsinkomst. Det finns även långivare som accepterar låntagare som inte har någon inkomst alls. Dagens lånemarknad ökar och släpper in allt fler och fler låntagare, till förmån för de som tidigare inte haft möjlighet att låna.
Långivare
Info
Val
Minimiålder
Aterbetalningstid
Lånebelopp
Erbjudandet

Freedom Finance

Enkelt att ansöka - snabbt besked. Lån upp till 350 000 kr utan säkerhet.
18 år
12 år
350.000,-

Thorn

Ny bärbar dator, semester eller något annat? Nu kan det inträffa.
20 år
60 mån
25.000,-

L’easy

Bestäm själv hur mycket du vill betala varje månad, beroende på avtalslängd och belopp
20 år
60 mån
25.000,-
Vilka företag är seriösa när man vill låna 10000? Det finns idag många nya kreditföretag och långivare och detta innebär ju först och främst fördelar för alla låntagare. Dock kan en nackdel vara att det är svårt att avgöra vilka företag som är seriösa, men detta går att råda bot på redan vid första anblicken. Via en sökmotor så som Google hittar ni lätt mer information om de olika företagen och kan läsa recensioner från andra
kunder och låntagare om just de företag ni funderar på att låna 10000 kronor av. Så många nöjda kunder som möjligt är självklart en bra tumregel, eftersom många nöjda kunder brukar öka i antal, kanske är du nästa? Gör ett smart val redan idag och ansök om ett lån på 10000 kronor - ofta får du pengarna redan samma dag.