Det finns lika många anledningar att låna som det finns banker och olika lån. Det passar bra, eftersom det också finns ett lån för varje ändamål. Bankernas olika lån skiljer sig mycket och du hittar rätt lån för just dig när du jämför bankernas lån, för att hitta de absolut bästa v

Jämför dina lån för bättre villkor

Det finns en uppsjö med lånealternativ för den som behöver låna pengar. Kanske är det en långsemester som lockar, bilen kanske har gått sönder eller så är det dags för nya vitvaror i hemmet. Det finns lika många anledningar att låna som det finns banker och olika lån. Det passar bra, eftersom det också finns ett lån för varje ändamål. Bankernas olika lån skiljer sig mycket och du hittar rätt lån för just dig när du jämför bankernas lån, för att hitta de absolut bästa villkoren.
Räntor
När du jämför dina lån är det viktigt att titta på räntan. De flesta lån du tar online idag har en fast ränta på olika procent. Den minsta skillnad kan göra en stor påverkan på din privatekonomi, så jämför först och främst olika lån utifrån deras räntor. Ska du däremot ta ett minilån, smslån eller mikrolån ska du inte hänga upp dig på räntorna då de ser skyhöga ut på grund av den
Långivare
Info
Val
Minimiålder
Aterbetalningstid
Lånebelopp
Erbjudandet

Freedom Finance

Enkelt att ansöka - snabbt besked. Lån upp till 350 000 kr utan säkerhet.
18 år
12 år
350.000,-

Thorn

Ny bärbar dator, semester eller något annat? Nu kan det inträffa.
20 år
60 mån
25.000,-

L’easy

Bestäm själv hur mycket du vill betala varje månad, beroende på avtalslängd och belopp
20 år
60 mån
25.000,-
korta återbetalningsperioden som oftast är inom 30 dagar. När det gäller mindre lån jämför du de bäst genom att titta på delvis ränta men kanske mest aviavgifterna, de olika villkoren, hur snabbt du kan få pengarna och om det finns någon uppläggningsavgift.
Förmåner
Det finns även många erbjudanden och förmåner hos en del banken när du jämför deras lån.
Vissa banken har till och med räntefritt ett helt år, du betalar ingen ränta förens nästa år. Andra banker har inga aviavgifter varje månad utan du behöver endast betala din ränta. Även du som har betalningsanmärkning eller låg inkomst har möjligheten att låna hos en del banker. Dessa lån är så kallade högrisklån med lite högre räntor, men kan komma till pass för dig som fått nej av kanske din egen och andra banker. Gör ett smart val - jämför dina lån online för att hitta det lån som passar just dig och ditt ändamål bäst.