Det finns en mängd olika internetlån. De olika smålånen kan du ta utan säkerhet och brukar oftast vara upp till 4000:- kronor. Det finns även större internetlån där det krävs en säkerhet så som hus eller lägenhet, men man kan även belåna en bil eller annat värdefullt fordon

Internetlån – ett snabbt och bekvämt sätt att låna

Vad krävs för att ta ett internetlån? Alla långivare har sina villkor och olika krav de ställer på sina lånetagare. Det vanligaste kravet brukar vara att man har en fast inkomst, men ofta vill även företagen att man inte har någon betalningsanmärkning och har fyllt 18 år. Du bör också vara folkbokförd och bosatt i Sverige, och med fördel vara svensk medborgare. Det finns även företag som godkänner internetlån till dig utan inkomst och med betalningsanmärkning, detta är särskilt vanligt när man väljer mindre lån.
Väljer man ett så kallat smslån krävs det att du har ett telefonnummer registrerat i ditt namn. Bara du har en ordnad ekonomi utan större skulder brukar det inte finnas några som helst problem att skaffa ett internetlån. Olika internetlån : Det finns en mängd olika internetlån. De olika smålånen kan du ta utan säkerhet och brukar oftast vara upp till 4000:- kronor. Det finns även större internetlån där det krävs en säkerhet så som hus eller lägenhet, men man kan även belåna en bil eller annat värdefullt fordon.
Långivare
Info
Val
Minimiålder
Aterbetalningstid
Lånebelopp
Erbjudandet

Freedom Finance

Enkelt att ansöka - snabbt besked. Lån upp till 350 000 kr utan säkerhet.
18 år
12 år
350.000,-

Thorn

Ny bärbar dator, semester eller något annat? Nu kan det inträffa.
20 år
60 mån
25.000,-

L’easy

Bestäm själv hur mycket du vill betala varje månad, beroende på avtalslängd och belopp
20 år
60 mån
25.000,-
Men det vanligaste internetlånet är det utan säkerhet, det går snabbt och enkelt att ansöka och oftast har du pengarna på kontot samma dag. Du behöver inte förklara vad du ska använda pengarna till och det passar till exempel dig som har fått avslag från din egen eller flera banker på dina ansökningar. En fördel med internetlån är att många lånegivare har generösare krav på dig som kund och detta innebär att din låneansökan ofta blir snabbt godkänd. Räntor för internetlån Räntan på ett internetlån är oftast lite högre än bankernas lån som kräver olika säkerheter. Vill man ta ett lite mindre lån och vill ha pengarna snabbt är det vanligast förekommande ett mikrolån eller smslån via internet,
dessa lån erbjuder dig att låna oftast upp till tiotusen kronor med en kort återbetalningstid från 15-90 dagar. Räntan för dessa små internetlån brukar vara rät hög, men eftersom detta är på grund av den korta återbetalningstiden är det ingen anledning till oro. Ett bra tillfälle att ta ett sådant litet lån är kanske när vardagskassan tryter och lönen snart kommer, det är ett litet lån för att göra din privatekonomi enklare helt enkelt. Gör ett klokt val och välj ditt internetlån redan idag.