Välj Ikano Kreditkort – kreditkortet utan årsavgifter

Med Ikano Kreditkort slipper du att betala tråkiga årsavgifter, och du slipper till och med betala ränta i upp till 20 månader. Ett kreditkort är bra att ha för att få koll på sin ekonomi, varje månad runt den tjugonde skickas det hem en faktura med dina inköp och utgifter, och du väljer själv hur mycket du vill betala av varje månad. Eller kanske är det några få större inköp som lockar och du vill slippa ta ett lån?
Med upp till 60.000 kronor i kredit är Ikano Kreditkort ett bra val vare sig du behöver långsemester eller ny diskmaskin. Är ni en familj eller ett par så går det bra att söka tillsammans, men även om det bara är en som söker så finns det ett gratis extrakort att tillgå. För dig som söker ensam krävs det: Att du har fyllt 18 år, Att du har en fast årsinkomst på minst 100.000:- kronor, Du ska ha tagit del av Ikanos kreditvillkor og at du ska inte ha några betalningsanmärkningar.
Långivare
Info
Val
Minimiålder
Aterbetalningstid
Lånebelopp
Erbjudandet

Freedom Finance

Enkelt att ansöka - snabbt besked. Lån upp till 350 000 kr utan säkerhet.
18 år
12 år
350.000,-

Thorn

Ny bärbar dator, semester eller något annat? Nu kan det inträffa.
20 år
60 mån
25.000,-

L’easy

Bestäm själv hur mycket du vill betala varje månad, beroende på avtalslängd och belopp
20 år
60 mån
25.000,-
För er som söker tillsammans krävs det:
- Att ni båda har fyllt 18 år
- Att en av er ska ha en fast årsinkomst på minst 100.000:- kronor
- Att ni ska ha tagit del av Ikanos kreditvillkor på hemsidan
- Att ni inte ska ha några betalningsanmärkningar
Ikanos kreditkort är ett Visakort, det innebär att ni kan handla i alla affärer, restauranger eller internetaffärer som tar Visakort i hela världen. Beskedet om du eller ni får Ikano Kreditkort baseras på de uppgifter ni lämnar i er ansökan så som inkomst, hur ni har skött tidigare krediter och de uppgifter som hämtas vid kreditupplysningen. Gör ett klokt val för din eller er privatekonomi och skaffa Ikano Kreditkort, ansök redan idag - enkelt och bekvämt online.