Hos Ikano bank lånar du tryggt och säkert från 10.000:- kronor upp till 350.000 kronor utan säkerhet och med en återbetalningstid på 3 till 12 år.

Ta ett lån på upp till 350.000 hos Ikano Bank

Vare sig det är hemmarenovering, semestertider, bröllop som stundar eller en ny bil som behövs så kan du hitta ett lån som passar dig och dina villkor hos Ikano Bank. Du skräddarsyr ditt lån genom att själv välja hur mycket du vill låna och jämföra med olika återbetalningstider för att se vilken ränta som passar just dig.
Det blir dyrt i längden med många små lån och krediter, kanske är det dags att samla alla dina lån under ett större? Ikano Bank erbjuder dig den möjligheten och du kan spara flera tusenlappar varje månad. När du väljer att låna hos Ikano bank kan du välja om du söker ensam eller har en medsökare.
Långivare
Info
Val
Minimiålder
Aterbetalningstid
Lånebelopp
Erbjudandet

Freedom Finance

Enkelt att ansöka - snabbt besked. Lån upp till 350 000 kr utan säkerhet.
18 år
12 år
350.000,-

Thorn

Ny bärbar dator, semester eller något annat? Nu kan det inträffa.
20 år
60 mån
25.000,-

L’easy

Bestäm själv hur mycket du vill betala varje månad, beroende på avtalslängd och belopp
20 år
60 mån
25.000,-
För att låna hos Ikano så behöver du:
- Vara över 20 år
- Ha en fast årsinkomst på minst 125.000:- kronor
- Inte ha några betalningsanmärkningar
- Vid belopp över 150.000:- kronor ha en medsökande
Billån: Hos Ikano Bank kan ni också ta ett lån till bilköpet. Nu är det särskilt låg ränta på Ikanos billån och ni kan låna från 40.000:- kronor upp till 350.000:- kronor om ni köper en bil som är max 9 år gammal och registrerad i Sverige.
Kanske tycker ni att ert billån är för dyrt hos er gamla bank? Byt till Ikanos billån och ni får pengar över varje månad till andra roligare saker.
Välj säkerheten – välj Låneskydd : Den allra bästa kan drabbas av långtidssjukdom, arbetslöshet eller ett tragiskt dödsfall. För att förenkla för dig och dina nära och kära så kan du välja att teckna ett låneskydd. Du betalar in ett litet belopp varje månad och om du skulle till exempel bli arbetslös så betalar helt enkelt låneskyddet dina månadsbetalningar för dina lån hos Ikano Bank. Gör ett enkelt och tryggt val - välj Ikano Bank!