Det är enkelt och lätt att få Easycards kreditkort, och det är kopplat till MasterCard. Vilket innebär att du kan använda ditt kort var som helst, när som helst – i hela världen.

EasyCard kreditkort - Frihet i form av ett kort

När du handlar på kredit sparas dina inköp på en faktura som skickas hem till dig varje månad och du kan enkelt följa dina inköp och utgifter och enklare kartlägga din ekonomi. Om du väljer att betala hela beloppet på fakturan på en gång tillkommer ingen ränta, du kan få upp till 56 dagars räntefri kredit med EasyCard.
Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad, minst en 1/36-del och som lägst 99:- kronor. Du kan välja att betala olika summor varje månad, kanske mer den ena och minimum den andra, detta för att EasyCard ska passa just din ekonomi. Med EasyCard ingår också en reseförsäkring som tecknas av Folksam.
Långivare
Info
Val
Minimiålder
Aterbetalningstid
Lånebelopp
Erbjudandet

Freedom Finance

Enkelt att ansöka - snabbt besked. Lån upp till 350 000 kr utan säkerhet.
18 år
12 år
350.000,-

Thorn

Ny bärbar dator, semester eller något annat? Nu kan det inträffa.
20 år
60 mån
25.000,-

L’easy

Bestäm själv hur mycket du vill betala varje månad, beroende på avtalslängd och belopp
20 år
60 mån
25.000,-
Reseförsäkringen gäller världen över och du får ett avbeställningsskydd på köpet, med EasyCard kan du alltså känna dig extra trygg när du reser. Det ingår även en tjänst som kallas ”Säkra betalningar” som är utvecklad av Visa och MasterCard efter en global standard. Med Säkra betalningar får du ett slags lösenord/säkerhetskod att använda dig av när du handlar online som du kan
identifiera dig med för säkrare internethandel. På EasyCards Kundwebb håller du koll på dina transaktioner och ditt saldo, för att förenkla din privatekonomi. Du hittar även bra erbjudanden från EasyCard och Collector. Självklart ingår ett extrakort till en annan familjemedlem som du enkelt skriver ut en ansökan om och skickar in. Gör ett klokt och tryggt val, välj EasyCard när du skaffar kreditkort.